Odpověděl/a – 26.leden 12:15
Záleží na chutích., někdo má rád řízky křupavé a sušší, jiný
naopak měkké a vláčné.
Manželka používá jen strouhanku z rohlíků apod., řízky osmaží
v oleji na pánvičce, poskládá je do kastrolu na napařovací ploténku a
zakryté je při cca 180 stupních „peče“ v troubě asi hodinu. Jsou
šťavnaté, měkoučké a přímo se rozplývají na jazyku. Mně nejvíce
chutnají z krkovičky.
Odpověděl/a – 26.leden 12:24
Záleží na chutích., někdo má rád řízky křupavé a sušší, jiný
naopak měkké a vláčné.
Manželka používá jen strouhanku z rohlíků apod., řízky osmaží
v oleji na pánvičce, poskládá je do kastrolu na napařovací ploténku a
zakryté je při cca 180 stupních „peče“ v troubě asi hodinu. Jsou
šťavnaté, měkoučké a přímo se rozplývají na jazyku. Mně nejvíce
chutnají z krkovičky.
Potvrzuji zjištění Jepíka, ochutnání zmiňovaného „řízečku“ fakt stojí za návštěvu Vývařovny.