Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.leden 12:15

Záleží na chutích., někdo má rád řízky křupavé a sušší, jiný naopak měkké a vláčné.
Manželka používá jen strouhanku z rohlíků apod., řízky osmaží v oleji na pánvičce, poskládá je do kastrolu na napařovací ploténku a zakryté je při cca 180 stupních „peče“ v troubě asi hodinu. Jsou šťavnaté, měkoučké a přímo se rozplývají na jazyku. Mně nejvíce chutnají z krkovičky.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.leden 12:24

Záleží na chutích., někdo má rád řízky křupavé a sušší, jiný naopak měkké a vláčné.
Manželka používá jen strouhanku z rohlíků apod., řízky osmaží v oleji na pánvičce, poskládá je do kastrolu na napařovací ploténku a zakryté je při cca 180 stupních „peče“ v troubě asi hodinu. Jsou šťavnaté, měkoučké a přímo se rozplývají na jazyku. Mně nejvíce chutnají z krkovičky.

Potvrzuji zjištění Jepíka, ochutnání zmiňovaného „řízečku“ fakt stojí za návštěvu Vývařovny.