Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.leden 8:40

Irák je po svržení Husajna pro Amíci odstrašujícím příkladem, bezpečnostní situace je katastrofální, země upadá do občanské války. A sice kurdskou, sunnitskoua šiitskou, Irák a další podobné státy nemají zájem o americkou demokracii, ani o arabské jaro, tyto země se musí držet tvrdou rukou, poté lze různé tlupy ovládnout.
Syrský vyslanec Bašar Arbik mimo jiné vyslovil názor. – Evropa by se měla starat o své národní zájmy a nepřijímat instrukce a rozkazy z USA a rovněž přestat tolerovat jednání bohatých arabských států. Můj názor je, za Husajna tam byl tvrdá disciplína, ale pořádek.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.leden 8:42

Irák je po svržení Husajna pro Amíci odstrašujícím příkladem, bezpečnostní situace je katastrofální, země upadá do občanské války. A sice kurdskou, sunnitskou a šiitskou, Irák a další podobné státy nemají zájem o americkou demokracii, ani o arabské jaro, tyto země se musí držet tvrdou rukou, poté lze různé tlupy ovládnout.
Syrský vyslanec Bašar Arbik mimo jiné vyslovil názor. – Evropa by se měla starat o své národní zájmy a nepřijímat instrukce a rozkazy z USA a rovněž přestat tolerovat jednání bohatých arabských států. Můj názor je, za Husajna tam byla tvrdá disciplína, ale pořádek.