Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.leden 10:45

Hlady ano, podvýživou zatím ne.
Byl jsem několikrát nezaměstnaný (nyní 2 roky) a mohu říci, že jsem měl hlad.Tedy ne, že bych nejedl, ale když jsem dříve snědl 15 dkg salámu a tři chleby k večeři, tak nyní mně musel stačit 1 krajíc a těch 15 dkg salámu bylo na tři až čtyři dny.
Občas jsem se i lépe najedl, chodím po vesnici zabíjet zvířata, takže někde jsem dostal oběd, někde svačinu nebo pokud jsem zabíjel více zvířat najednou (králíky, kachny či slepice) tak jsem jedno zvíře dostal za zabíjení.
Takže aby se stalo, že bych kolik dní nejedl a měl více dní hlad, tak to zatím ještě ne.Ale NEMOHL JSEM TOHO SNÍST TOLIK, abych šel spát s plným žaludkem (i když se to nemá, ale jedině najedený člověk je spokojený).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.leden 10:59

Hlady ano, podvýživou zatím ne.
Byl jsem několikrát nezaměstnaný (nyní 2 roky) a mohu říci, že jsem měl hlad.Tedy ne že bych nejedl, ale když jsem dříve snědl 15 dkg salámu a tři chleby k večeři, tak nyní mně musel stačit 1 krajíc a těch 15 dkg salámu bylo na tři až čtyři dny.
Občas jsem se i lépe najedl, chodím po vesnici zabíjet zvířata, takže někde jsem dostal oběd, někde svačinu, nebo pokud jsem zabíjel více zvířat najednou (králíky, kachny či slepice), tak jsem jedno zvíře dostal za zabíjení.
Takže aby se stalo, že bych kolik dní nejedl a měl více dní hlad, tak to zatím ještě ne. Ale NEMOHL JSEM TOHO SNÍST TOLIK, abych šel spát s plným žaludkem (i když se to nemá, ale jedině najedený člověk je spokojený).