Odpověděl/a – 10.leden 14:21
Uvádí se, že výborná je vlažná grapefruitová šťáva, která má pozitivní účinky při konzumaci tučného jídla.
Dále sušené fíky, které snižují vstřebávají tuku a vytvářejí neutrální prostředí. Fíky jsou při spalování tukových zásob skutečně nesmírně účinné., jejich balastní látkyk usnadňují vyprazdňování a udržují hladinu cukru.
Zapíjení jídla, studenou vodu či pivem, vede k poruchám trávení a špatnému využívání energie. V minulosti se pilo pivo ohřívané.
Odpověděl/a – 10.leden 14:22
Uvádí se, že výborná je vlažná grapefruitová šťáva, která má pozitivní účinky při konzumaci tučného jídla.
Dále sušené fíky, které snižují vstřebávají tuku a vytvářejí neutrální prostředí. Fíky jsou při spalování tukových zásob skutečně nesmírně účinné., jejich balastní látkyk usnadňují vyprazdňování a udržují hladinu cukru.
Zapíjení jídla, studenou vodu či pivem, vede k poruchám trávení a špatnému využívání energie. V minulosti se pilo pivo ohřívané.
Doporučuje se raději víno než pivo.
Odpověděl/a – 10.leden 14:50
Uvádí se, že výborná je vlažná grapefruitová šťáva, která má pozitivní účinky při konzumaci tučného jídla.
Dále sušené fíky, které snižují vstřebávají tuku a vytvářejí neutrální prostředí. Fíky jsou při spalování tukových zásob skutečně nesmírně účinné., jejich balastní látky usnadňují vyprazdňování a udržují hladinu cukru.
Zapíjení jídla studenou vodu či studeným pivem, vede k poruchám trávení a špatnému využívání energie. V minulosti se pilo pivo ohřívané.
Doporučuje se raději nepřechlazené víno než pivo.
–
Jde o studené pivo a studené nápoje po tučných jídlech. Mělo by se
počkat nejméně hodinu.
Informace mám z časopisů o zdravé výživě.
Pití chlazených nápojů v průběhu jídla nebo po jídle zpomaluje trávení.
Rozehřáté tuky se v žaludku přidáním studeného pití srazí, vznikají z nich šupinky, které se lepí na stěny střev a znemožňují, respektive zpomalují tak jejich správnou funkci.
Spláchnutím jídla nápojem se uleví jícnu, ale za krátko se bude člověk cítit nafouklý,, někoho začne trochu bolet břicho. Příčinu
Příčina není ve špatné stravě, ale ve špatné tepelné kombinaci. kombinaci.
V odkazu je něco podobného, píše se sice jen o studené vodě, ale platí to i pro studené pivo.
http://www.masaze-treninky.cz/news/proc-pit-teplou-vodu/
Nikoho nepřesvědčuji, jen konstatuji.
Odpověděl/a – 10.leden 14:53
Uvádí se, že výborná je vlažná grapefruitová šťáva, která má pozitivní účinky při konzumaci tučného jídla.
Dále sušené fíky, které snižují vstřebávají tuku a vytvářejí neutrální prostředí. Fíky jsou při spalování tukových zásob skutečně nesmírně účinné., jejich balastní látky usnadňují vyprazdňování a udržují hladinu cukru.
Zapíjení jídla studenou vodu či studeným (upřesněno) pivem, vede
k poruchám trávení a špatnému využívání energie. V minulosti se pilo
pivo ohřívané.
–
Jde o studené pivo a studené nápoje po tučných jídlech. Mělo by se
počkat nejméně hodinu.
Informace mám z časopisů o zdravé výživě.
Pití chlazených nápojů v průběhu jídla nebo po jídle zpomaluje trávení.
Rozehřáté tuky se v žaludku přidáním studeného pití srazí, vznikají z nich šupinky, které se lepí na stěny střev a znemožňují, respektive zpomalují tak jejich správnou funkci.
Spláchnutím jídla nápojem se uleví jícnu, ale za krátko se bude člověk cítit nafouklý, někoho začne trochu bolet břicho.
Příčina není ve špatné stravě, ale ve špatné tepelné kombinaci. kombinaci.
V odkazu je něco podobného, píše se sice jen o studené vodě, ale platí to i pro studené pivo.