Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.prosinec 21:24

ono jak který, jestli jeden chceš prodám ti T34. samozřejmě nestřílí. Jinak se cena odvíjí dle typu a stavu. Může to být klidně od 150 tisíc až po pár mega. např taková VT55 co mám doma stojí 480 tisíc. VT 72 co jsem dostal letos k vánocům stojí 1.2mil.Jsem sběratel vojenské techniky, když napíš jakej chceš typ zjistím za kolik by se dal sehnat.U nás se dá sehnat hlavně československá a ruská technika,pak ještě německá. Ale americký a jiný podobný se shánějí velmi špatně navíc to musíš dovézt přes louži. Počítej ale s tím že ikdyž to jezdí ,nelze s tím jezdit po silnici, musel by sis zaplatit přepravu tzn podval. A tanky mají 30 až třeba 90 tun.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.prosinec 21:25

ono jak který, jestli jeden chceš prodám ti T34. samozřejmě nestřílí. Jinak se cena odvíjí dle typu a stavu. Může to být klidně od 150 tisíc až po pár mega. např taková VT55 co mám doma stojí 480 tisíc. VT 72 co jsem dostal letos k vánocům stojí 1.2mil.Jsem sběratel vojenské techniky, když napíš jakej chceš typ zjistím za kolik by se dal sehnat.U nás se dá sehnat hlavně československá
a ruská technika,pak ještě německá. Ale americký a jiný podobný se shánějí velmi špatně navíc to musíš dovézt přes louži. Počítej ale s tím že ikdyž to jezdí ,nelze s tím jezdit po silnici, musel by sis zaplatit přepravu tzn podval. A tanky mají 30 až třeba 90 tun.

barbakane,to neříkej dvakrát nebo tam máš zítra Tatru s podvalem:)