Odpověděl/a – 23.prosinec 18:11
No zjentek je očividně dobrý prdélista, ale na otázku neodpověděl. Já jsem jakési pokusy kdysi měl, ale dál jsem je nerozvíjel. Výjimkou zůstává domácí vaječný „koňak“ podle vlastního receptu, ve Slezsku nazývaný „ajerkuňok“. Dodnes nejlepší kalorická bomba. Ty sračky ze superhyper stojí za kulové.
Odpověděl/a – 23.prosinec 18:24
No zjentek je očividně dobrý prdélista, ale na otázku neodpověděl. Já
jsem jakési pokusy kdysi měl, ale dál jsem je nerozvíjel. Výjimkou
zůstává domácí vaječný „koňak“ podle vlastního receptu, ve Slezsku
nazývaný „ajerkuňok“. Dodnes nejlepší kalorická bomba. Ty sračky ze
superhyper stojí za kulové.
Můj děda pravidelně vyrážel na jaře na mladé smrky a uždiboval jim ty
světlejší výrustky, nacpal to spolu s krystalovým cukrem do pětilitrové
sklenice od okurek a výsledkem byl neuvěřitelný sirup.