Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.prosinec 18:11

No zjentek je očividně dobrý prdélista, ale na otázku neodpověděl. Já jsem jakési pokusy kdysi měl, ale dál jsem je nerozvíjel. Výjimkou zůstává domácí vaječný „koňak“ podle vlastního receptu, ve Slezsku nazývaný „ajerkuňok“. Dodnes nejlepší kalorická bomba. Ty sračky ze superhyper stojí za kulové.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.prosinec 18:24

No zjentek je očividně dobrý prdélista, ale na otázku neodpověděl. Já jsem jakési pokusy kdysi měl, ale dál jsem je nerozvíjel. Výjimkou zůstává domácí vaječný „koňak“ podle vlastního receptu, ve Slezsku nazývaný „ajerkuňok“. Dodnes nejlepší kalorická bomba. Ty sračky ze superhyper stojí za kulové.
Můj děda pravidelně vyrážel na jaře na mladé smrky a uždiboval jim ty světlejší výrustky, nacpal to spolu s krystalovým cukrem do pětilitrové sklenice od okurek a výsledkem byl neuvěřitelný sirup.