Odpověděl/a – 13.prosinec 11:47
To musel ten hrách být předem ošetřený octem a nebo dobře osolený,
jinak si to neumím představit…
😉
Obávám se, že pro získání nějaké satisfakce bys musel nefunkčnost
postupu podle návodu prokázat (což se ti asi nepodaří) – ale můžeš
ten hrášek už napříště nekupovat.
😉
Odpověděl/a – 13.prosinec 16:13
To musel ten hrách být předem ošetřený octem a nebo dobře osolený,
jinak si to neumím představit…
😉
Obávám se, že pro získání nějaké satisfakce bys musel nefunkčnost
postupu podle návodu prokázat (což se ti asi nepodaří) – ale můžeš
ten hrášek už napříště nekupovat.
😉
_____________________________
Já to nemyslel tak, že tys použil ocet či sůl (i když u předvařeného
hrachu už by to nemělo vadit) – spíše, že se výrobci nějak
´nepovedla´ receptura…
😉