Odpověděl/a – 27.listopad 12:33
Ke kremaci je potřeba teplota cca 1150°C – a takovou pec doma, velmi
pravděpodobně, nemáš (a ani tak se kosti zcela „nespálí“)…
Používat nějaké „látky“, které při hoření vyvinou vysokou teplotu,
taky není až tak jednoduché (a vůbec to nelze doporučit laikovi!!).
___
Navíc – pokud jde o nějakého drobečka (kanár, myš…), postačí ti
obyčejná kamna (popel bude promíchán s popelem z topiva, ale to snad
nevadí), ale už něco velikosti kočky bych ti doma pálit nedoporučoval –
a to ani kdybys měla k dispozici kotel na koks…
___
Spíše využij, případně, služeb některého ´zvířecího
krematoria´…
😉
Odpověděl/a – 27.listopad 12:37
Ke kremaci je potřeba teplota cca 1150°C – a takovou pec doma, velmi
pravděpodobně, nemáš (a ani tak se kosti zcela „nespálí“)…
Používat nějaké „látky“, které při hoření vyvinou vysokou teplotu,
taky není až tak jednoduché (a vůbec to nelze doporučit laikovi!!).
___
Navíc – pokud jde o nějakého drobečka (kanár, myš…), postačí ti
obyčejná kamna (popel bude promíchán s popelem z topiva, ale to snad
nevadí), ale už něco velikosti kočky bych ti doma pálit nedoporučoval –
a to ani kdybys měla k dispozici kotel na koks…
___
Spíše využij, případně, služeb některého ´zvířecího
krematoria´…
😉
_______________________________
Jo, sakra, odkaz – https://www.google.cz/search?client=opera&q=kremace+zvířat&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8