Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.listopad 9:01

Je to tak. Mnohé celebrity se chlubí tím, že neumějí matematiku a třeba i fyziku. Ale nepřiznají, že neznají i dějepis a češtinu. . Jenže to by je v očích ostatních degradovalo. Bohužel, neznalost matematiky jako by patřila k nějakému plusu. Svědčí o tom i to, že matematická gramotnost se obecně zhoršuje – vidět to na maturitních zkouškách..

Zřejmě celebrity chtějí, aby se víc zviditelnily, aby jiní „tleskali“ především ti, kteří také neholdují matematice. Od těchto jedinců se celebrity odlišují tím, že umí třeba něco jiného, – bavit diváky a posluchače bez ohledu na kvalitu, i bez znalostí matematiky. .

Takto způsobují, že u mnohých mladých vzniká averze averze k matematice. Přece když ji nepotřebuje celebrita,, třeba i novináři k tomu, aby byli „úspěšní a bohatí“, tak proč by se ji měli učit oni. .

Nedávno jsem se dívala na záznam pořadu Hovory H, v němž herečka Jiřina Jirásková reagovala, že mnoha mladým „umělcům“ chybí vášeň, zaujetí apod. Berou jen jako „řemeslo“.. Takže v tomto směru nejde jen o to, že neumí matematiku.

Bohužel, i negativní reklama je reklama. O čem ale svědčí? Není všechno zlato, co se třpytí.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.listopad 17:33

Je to tak. Mnohé rádoby celebrity se chlubí tím, že neumějí matematiku a třeba i fyziku. Ale nepřiznají, že neznají i dějepis a češtinu. . Jenže to by je v očích ostatních degradovalo. Bohužel, neznalost matematiky jako by patřila k nějakému plusu. Svědčí o tom i to, že matematická gramotnost se obecně zhoršuje – vidět to na maturitních zkouškách..

Zřejmě „celebrity“ chtějí, aby se víc zviditelnily, aby jiní „tleskali“ především ti, kteří také neholdují matematice. Od těchto jedinců se celebritičky odlišují tím, že umí třeba něco jiného, – bavit diváky a posluchače bez ohledu na kvalitu, i bez znalostí matematiky. .

Takto způsobují, že u mnohých mladých vzniká averze k matematice. Přece když ji nepotřebuje celebrita, třeba i novináři k tomu, aby byli „úspěšní a bohatí“, tak proč by se ji měli učit oni. .

Nedávno jsem se dívala na záznam pořadu Hovory H, v němž herečka Jiřina Jirásková reagovala, že mnoha mladým „umělcům“ chybí vášeň, zaujetí pro umělecký projev apod. Berou jen jako „řemeslo“.. Takže v tomto směru už nejde jen o to, že neumí matematiku.

Bohužel, i negativní reklama je reklama. O čem ale svědčí? Není všechno zlato, co se třpytí.