Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.říjen 9:00

Řešíš nesmyslí. Proti zamrzání tě může jedině uchránit zamezení ochlazování, nebo zahříváním nádoby s vodou. I při chůzi voda zamrzne a Pokud přidáš větvičky, nebo jehličí, tak docílíš toho, že ti voda zmrzne s jehličím a větvičkami. Pokud by byla tvá teorie správná, že voda nezamrzne při pohybu, jak by potom mohly zamrznout rampouchy, nebo vodopády. Pokud by byly opravdu takové extremní podmínky a nebylo možno ohřívat, tak nezbývá, než vhodnou nádobu ohřívat přímo na těle.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.říjen 11:38

Řešíš nesmyslí. Proti zamrzání tě může jedině uchránit zamezení ochlazování, nebo zahříváním nádoby s vodou. I při chůzi voda zamrzne a Pokud přidáš větvičky, nebo jehličí, tak docílíš toho, že ti voda zmrzne s jehličím a větvičkami. Pokud by byla tvá teorie správná, že voda nezamrzne při pohybu, jak by potom mohly zamrznout rampouchy, nebo vodopády. Pokud by byly opravdu takové extremní podmínky a nebylo možno ohřívat, tak nezbývá, než vhodnou nádobu ohřívat přímo na těle.
U řek a podobně záleží na množství průtoku , rychlosti vody. Teplotě vody a teplotě okolí a spousta dalších vlivů. Ano máš pravdu, že i led teče, ale určitě se z něho nenapiješ. Otázka taky nebyla k tečení ledu, ale zda nezamrzne voda, když dám do láhve větvičky, nebo jehličí.