Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.září 1:25

Podle druhu (odrůdy) vína se to moc lišit nebude, mošt na burčák se každopádně doslazuje na cca 20° – 25° (což odpovídá 22 – 25 kg cukru na 100 l moštu)…
Ale obsah cukru se snižuje kvašením (cca 1° cukru ≈ 0,6 % alkoholu).
😉
Pokud to budeš chtít vědět přesně, použij cukroměr – http://www.he­ureka.cz/?h%5Bfra­ze%5D=Cukroměr+0-10&m=f&utm_me­dium=cpc&utm_sou­rce=google&ut­m_campaign=Dy­namicke-reklamy&utm_ter­m=_inurl%3A.he­ureka.cz%2F&gclid­=COG1obqb_8cCFYk­BwwodiQwF2A .

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.září 1:37

Podle druhu (odrůdy) vína se to moc lišit nebude, mošt na burčák se každopádně doslazuje na cca 20° – 25° (což odpovídá 20 – 25 kg cukru na 100 l moštu)…
Ale obsah cukru se snižuje kvašením (cca 1° cukru ≈ 0,6 % alkoholu).
😉
Pokud to budeš chtít vědět přesně, použij cukroměr – http://www.he­ureka.cz/?h%5Bfra­ze%5D=Cukroměr+0-10&m=f&utm_me­dium=cpc&utm_sou­rce=google&ut­m_campaign=Dy­namicke-reklamy&utm_ter­m=_inurl%3A.he­ureka.cz%2F&gclid­=COG1obqb_8cCFYk­BwwodiQwF2A .