Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.srpen 18:45

Vařim s pepřem , NK a vavřínem ;) a trochu solím.
Nám tak „ovar“ k přímé konzumaci /s hořčicí, křenem :D/ více chutná než maso vařené v neosolené vodě.

Babičky a tetičky přidávaly kořenovou zeleninu, hlavně když se vařilo maso na sulc. Ovar k přímé konzumaci by kořenová zelenina jistě nezkazila, spíše vylepšila.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.srpen 18:48

Vařim s pepřem , NK a vavřínem ;) a trochu solím.
Nám tak „ovar“ k přímé konzumaci /s hořčicí, křenem :D/ více chutná než maso vařené v neosolené vodě.

Babičky a tetičky přidávaly kořenovou zeleninu, hlavně když se vařilo maso na sulc. Ovar k přímé konzumaci by kořenová zelenina jistě nezkazila, spíše vylepšila.
Játra bych do kotlíku nepřidávala raději opekla samostatně ;)