Odpověděl/a – 28.srpen 18:45
Vařim s pepřem , NK a vavřínem ;) a trochu solím.
Nám tak „ovar“ k přímé konzumaci /s hořčicí, křenem :D/ více
chutná než maso vařené v neosolené vodě.
Babičky a tetičky přidávaly kořenovou zeleninu, hlavně když se vařilo maso na sulc. Ovar k přímé konzumaci by kořenová zelenina jistě nezkazila, spíše vylepšila.
Odpověděl/a – 28.srpen 18:48
Vařim s pepřem , NK a vavřínem ;) a trochu solím.
Nám tak „ovar“ k přímé konzumaci /s hořčicí, křenem :D/ více
chutná než maso vařené v neosolené vodě.
Babičky a tetičky přidávaly kořenovou zeleninu, hlavně když se vařilo
maso na sulc. Ovar k přímé konzumaci by kořenová zelenina jistě
nezkazila, spíše vylepšila.
Játra bych do kotlíku nepřidávala raději opekla samostatně ;)