Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.srpen 21:58

Zásada č.1, přes Aliexpress se elektronika nekupuje!

Z Číny se objednávají jen věci, které A) Jsou levné // B) Nedají se rozbít.

Prostě něco jako magnety, semínka, návnady na ryby..a tak podobně. Jde o to že když ti věc nedojde, je to OK, protože je o tom někde záznam.. a prostředník ty peníze dál nepustí, ale když ti věc dojde a je vadná, tak pokud je to věc drahá, budou to chtít zpátky, a pokud to budou chtít zpátky, tak jseš v háji, protože i když pár stovek ušetříš, tak doprava zpět tě bude stát tisíce, dokonce mnohdy víc jak samotný přístroj, takže tobě se spíš vyplatí to nechat bejt, než to reklamovat.

Číňani posílají po moři obrovský lodní kontejnery, ve kterých maj sice desetitisíce balíčků, ale platí za celý kontejner, takže když se to pak rozpočítá, doprava je stojí zanedbatelný částky, proto si tam můžou dát vlaječku „free shiping“, ty tu možnost nemáš.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.srpen 22:04

Zásada č.1, přes Aliexpress se elektronika nekupuje!

Z Číny se objednávají jen věci, které A) Jsou levné // B) Nedají se rozbít.

Prostě něco jako magnety, semínka, návnady na ryby..a tak podobně. Jde o to že když ti věc nedojde, je to OK, protože je o tom někde záznam.. a prostředník ty peníze dál nepustí, ale když ti věc dojde a je vadná, tak pokud je to věc drahá, budou to chtít zpátky, a pokud to budou chtít zpátky, tak jseš v háji, protože i když na nákupu pár stovek ušetříš, tak doprava zpět tě bude stát tisíce, dokonce mnohdy víc jak samotný přístroj, takže tobě se spíš vyplatí to nechat bejt, než to reklamovat.

Číňani posílají po moři obrovský lodní kontejnery, ve kterých maj desetitisíce balíčků, nicméně platí za celý kontejner, takže když se to pak rozpočítá, doprava za jednotlivé zásilky je stojí zanedbatelný částky, proto si tam můžou dovolit dát vlaječku „free shipping“, ty tu možnost nemáš.