Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.srpen 12:40

kdo zažil tu dobu, tak musí říci, že ano. neznal jsem tehdy ani jeden výrobek, který by se nedal. není pravda, že si dnes můžete vybrat kvalitu. když vlezu do oddělení uzenin a budu chtít gothaj, tak jsou na výběr dva a jeden větší hnus než druhý, špekáčky to samé. za komanče se dal jíst i výrobní salám (dnes se vyrábí čistě z kůží a chemie a najdete ho ve všech salátech,např­.vlašský).co třeba vepřová konzerva, luncheon meat, který se dal opékat a nerozpadl se na kaši, takový se dnes nedá koupit. majonéza se vyrábí z gumy a škrobu

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.srpen 14:21

kdo zažil tu dobu, tak musí říci, že ano. neznal jsem tehdy ani jeden výrobek, který by se nedal. není pravda, že si dnes můžete vybrat kvalitu. když vlezu do oddělení uzenin a budu chtít gothaj, tak jsou na výběr dva a jeden větší hnus než druhý, špekáčky to samé. za komanče se dal jíst i výrobní salám (dnes se vyrábí čistě z kůží a chemie a najdete ho ve všech salátech,např­.vlašský).co třeba vepřová konzerva, luncheon meat, který se dal opékat a nerozpadl se na kaši, takový se dnes nedá koupit. majonéza se vyrábí z gumy a škrobu

píšu z praxe, ne jen jako poživatel, ale jako někdo, kdo pracoval několik let v potravinářství a dost zkušeností jsem získal od kolegy, který měl potravinářskou průmyslovku. už tenkrát jsem kulil oči, co se jak dá a nedá