Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.srpen 16:16

Kromě jiiného se do matjesů dává celý pepř a nové koření. To má příjmenou kořeněnou chuť.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.srpen 16:20

Kromě jiiného se do matjesů dává celý pepř a nové koření.. To má příjemnou kořeněnou chuť a na rozdíl od pepře je hladké.. Pepř může být černý nebo zelený.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.srpen 16:32

Kromě jiiného se do matjesů dává celý pepř a nové koření.. To má příjemnou kořeněnou chuť a na rozdíl od pepře jsou kuličky hladké.. Nové koření, poikud se sklidí nezralé, je spíš zelené, jinak zralé a usušené je tmavě hnědé.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.srpen 17:45

Kromě jiiného se do matjesů dává celý pepř a nové koření.. To má příjemnou kořeněnou chuť a na rozdíl od pepře jsou kuličky hladké.. Nové koření, poikud se sklidí nezralé, je spíš zelené, jinak zralé a usušené je tmavě hnědé.

Hledala jsem, zda nenajdu složení koření u řezů. Barevný pepř je dražší než pepř černý, takže uvádí se jen obecně černý pepř. Ale jsem překvapená, kolik se do těch řezů přidává konzervačních prostředků. Občas jsem si tyto řezy koupila, ale už nikdy více.

Neuvědomuji si, že bych v nich viděla barevný pepř, uvědomuji si bobkový list, černý pepř a nové kořením, případně kousíčky papriky. Ale už jsem je dlouho nekupovala.. Až půjdu do marketu, podívám se.

Jinak každý druh pepře je vhodný na jiné pokrmy.

Sám uvádíte, že jsou kuličky podobné pepři. Takže těžko říct.