Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.červenec 21:19

Mišičko,sice Vám neporadím s tím blinkáním,těžko říct co malému je,takhle na dálku. Ale rozhodně Vám povím,že jsem nikdy nekupovala baštění pro děti,vždy jsem si je dělala doma. Není na tom vůbec nic složitého. Když mrkev,tak uvaříte mrkev,namixujete a baštíte. A takhle to můžete dělat se vším…Myslím,že by jste mohla do mrkvičky přimixovat třeba kousíček brambory,případně masíčka apod. Místo přesnídávek strouhaná(případně mixovaná )jablíčka apod.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.červenec 21:33

Mišičko,sice Vám neporadím s tím blinkáním,těžko říct co malému je,takhle na dálku. Ale rozhodně Vám povím,že jsem nikdy nekupovala baštění pro děti,vždy jsem si je dělala doma. Není na tom vůbec nic složitého. Když mrkev,tak uvaříte mrkev,namixujete a baštíte. A takhle to můžete dělat se vším…Myslím,že by jste mohla do mrkvičky přimixovat třeba kousíček brambory,případně masíčka apod. Místo přesnídávek strouhaná(případně mixovaná )jablíčka apod.
Doplňuji:
Ještě se koukněte na net a nějaké recepty určitě vyhledáte. Já jsem také něco pro inspiraci našla. Jen by bylo lepší,kdyby jste vše dopředu konzultovala s dětskou lékařkou…

http://raduzy­recepty.com/clan­ky/detska-a-kojenecka-vyziva