Odpověděl/a – 23.červen 13:10
Domácí tlačenka se nalévá, ale jsou v ní i větší kousky, ty se tam musí natlačit 😉
SSČ:
tlačenka, -y ž – výrobek z krájeného vařeného vepřového masa (pův.
vtlačeného do vepřového žaludku ap.)
Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=g3J52nvXN5M
Odpověděl/a – 23.červen 13:13
Domácí tlačenka se nalévá, ale jsou v ní i větší kousky, ty se tam musí natlačit 😉
SSČ:
tlačenka, -y ž – výrobek z krájeného vařeného vepřového masa (pův.
vtlačeného do vepřového žaludku ap.)
Doplňuji:
Teď se ještě dívám na to video a jsou to trochu patlalové (ten hrnek atd.
😉. To náš řezník to umí s naběračkou daleko líp, takže když
držím obal, musím občas cuknout, abych měl co na prstech olizovat 🙂
Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=g3J52nvXN5M