Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.červen 10:50

Setapouch: ono přirozené je vlastně co? Nosit šaty ?Ty ses narodil nahý nebo v šatech? Přirozené je létat ve vzduchu pro živočichy bez křídel?A tak bych mohl psát podobné věci do aleluja na tvé téma co je a není přirozené. Jinak jak už jsem psal předtím- tady se zakazuje kouřit v zařízení která k tomu byla původně určena-tam se kouřilo,dýmilo odjaktěživa. Tady se vedou nesmyslný honby na čarodějnice-kuřáky a když se tady diskutovalo o drogách jako je marihuana,tak vlastně všichni byli pro ,že to vlastně nic není a že je to v pořádku tyhle halucinogenní látky požívat. Pokud jste nekuřáci,tak chodte do restaurací které jsou nekuřácké,choďte do cukráren atd,vždyť těch zařízení kde se nekouří je dost. Restaurace,ba­ry,kavárny byly odjakživa kuřácké zóny -a proto vznikaly-k tomu byly určeny. Takhle násilně měnit styl zařízení je prostě nesmysl. To za chvíli zakážete alkohol-vždyt to není přirozené,pak tepelně opracovávat maso,jídlo-vždyt to taky není přirozené,žádný živočich to neprovozuje atd atd.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.červen 16:00

Setapouch: ono přirozené je vlastně co? Nosit šaty ?Ty ses narodil nahý nebo v šatech? Přirozené je létat ve vzduchu pro živočichy bez křídel?A tak bych mohl psát podobné věci do aleluja na tvé téma co je a není přirozené. Jinak jak už jsem psal předtím- tady se zakazuje kouřit v zařízení která k tomu byla původně určena-tam se kouřilo,dýmilo odjaktěživa. Tady se vedou nesmyslný honby na čarodějnice-kuřáky a když se tady diskutovalo o drogách jako je marihuana,tak vlastně všichni byli pro ,že to vlastně nic není a že je to v pořádku tyhle halucinogenní látky požívat. Pokud jste nekuřáci,tak chodte do restaurací které jsou nekuřácké,choďte do cukráren atd,vždyť těch zařízení kde se nekouří je dost. Restaurace,ba­ry,kavárny byly odjakživa kuřácké zóny -a proto vznikaly-k tomu byly určeny. Takhle násilně měnit styl zařízení je prostě nesmysl. To za chvíli zakážete alkohol-vždyt to není přirozené,pak tepelně opracovávat maso,jídlo-vždyt to taky není přirozené,žádný živočich to neprovozuje atd atd.
Doplňuji:
Ratava : dělám v gastronomii ,respektive v kavárenské,barové kultůře už pěkných pár let,tak o tom něco vím. Mohla byste vědět také,stačí si prostudovat něco o těchto specialních zařízeních. Vůbec nebyly určeny pro návštěvy rodin s dětmi-na to byly a jsou určena jiná zařízení. Nebyly určeny jako zařízení kde se ozdravíte čerstvým vzduchem.Naopak-byla to zařízení kam se hlavně chodilo popíjet pivo,lihoviny,vychut­návat si doutníky ,lulku. A pokud se odvoláváte na EU,tak to za chvíli bude tak,že pokud Vás někdo načape jak se koupete nahá s vlastním dítětem,tak budete u nich pedofil,pokud jakkoliv plácnete své dítě-budete se zodpovídat úřadům za „týrání“. Nevím co se tady chce zakazovat,–popularita-nárust počtů restaurací,ba­rů,kaváren apod vděčí právě uvolněné atmosféře. Mimoto kam dospěla prohibice na alkohol?Bylo to ještě horší.Násilím se tohle rozhodně nevyřeší.