Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.květen 16:35

Jak kde – čím vyšší vzdušná vlhkost, tím rychleji degraduje (samozřejmě předpokládám, že otevřený neznamená, že do něj prší nebo se práší)…

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.květen 16:52

Jak kde – čím vyšší vzdušná vlhkost, tím rychleji degraduje (samozřejmě předpokládám, že otevřený neznamená, že do něj prší nebo se práší)…
Doplňuji:
Pokud uzavřený (tedy se do nádoby další vlhkost nedostane a nepráší se dovnitř) a skladuješ jej v relativně stabilní teplotě, řekl bych, že můžeš počítat s rokem, možná se dvěma – pak se začně rozpadat na jednotlivé frakce.
Ovšem bacha – pokud je smíchán s nějakou ´bio´ složkou, může se rozkládat i výrazně rychleji.