Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.květen 19:26

Sametová revoluce byla domluvená, podle mnoha, poměrně dost důvěryhodných zdrojů a podle sdělení lidí, kteří tenkrát stáli dost „blízko“, aby viděli politikům do karet, a v tom případě tak byly domluvené i různé podmínky pro lidi, kteří zradili tuto vlast.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.květen 19:35

Sametová revoluce byla domluvená, podle mnoha, poměrně dost důvěryhodných zdrojů a podle sdělení lidí, kteří tenkrát stáli dost „blízko“, aby viděli politikům do karet, a v tom případě tak byly domluvené i různé podmínky pro lidi, kteří zradili tuto vlast.
Doplňuji:
Brožová-Polednová byla odsouzena za svůj podíl na justiční vraždě Milady Horákové k 6 letům odnětí svobody nepodmíněně. Tento trest jí byl zmírněn prezidentskou milost.

Vasil Bilak – Byl spolu s dalšími autory zvacího dopisu a aktivními kolaboranty se sovětskými vojsky trestně stíhán za vlastizradu, ale svůj podpis na dopisu popřel, k dispozici byla pouze kopie poskytnutá Borisem Jelcinem 1992 a slovenská justice stíhání zahájené r. 2000 zastavila v lednu 2011 s tím, že nelze získat potřebné svědky z ČR.

Atd.atd, ale trošku motáš 50. a 60.-tá léta dohromady.
Můžeš si vyhledat jednotlivá jména na wikipedii, napoví ti to, jak nejen tenkrát bylo všechno „zauzlované a provázané“, bohužel do vysoké politiky nemá šanci nikdo „vidět“.