Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.duben 10:02

cituji:

„Kvasinky Vinka bys měl sehnat opravdu v každé normální (!) trochu více zásobené drogerii. Dřív prodávali i různé druhy, jako třeba Vinka Burgund (nebo tak nějak ), dnes už je to jeden univerzální druh vinných kvasinek od různých výrobců (ten nejznámější je právě Vinka). Můj muž je pravidelně kupuje na léto, kdy vyrábí zásoby výborného rybízáku . V Třebíči je mívají, takže Praha by neměla být problém. Přeju úspěšnou výrobu čuča!“ (nahraď slovo „Praha“ slovem „Plzeň“ 🙂 )

Zdroj: http://www.labuznik.cz/diskuse/jak-spravne-kvasit-domaci-vino-2313/

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.duben 10:03

cituji:

„Kvasinky Vinka bys měl sehnat opravdu v každé normální (!) trochu více zásobené drogerii. Dřív prodávali i různé druhy, jako třeba Vinka Burgund (nebo tak nějak ), dnes už je to jeden univerzální druh vinných kvasinek od různých výrobců (ten nejznámější je právě Vinka). Můj muž je pravidelně kupuje na léto, kdy vyrábí zásoby výborného rybízáku . V Třebíči je mívají, takže Praha by neměla být problém. Přeju úspěšnou výrobu čuča!“ (nahraď slovo „Praha“ slovem „Plzeň“ 🙂 )
Doplňuji:
Dále jsou samozřejmě k dostání kvasinky přes spoustu éšopů, tam se to samozřejmě většinou pěkně prodraží kvůli poštovnému. http://eshop.vi­narskepotreby­.cz/preparaty-k-osetreni-vina/

Zdroj: http://www.labuznik.cz/diskuse/jak-spravne-kvasit-domaci-vino-2313/