Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.březen 19:05

Z tohoto důvodu mám mobil na heslo. Jak se automaticky zamknou klávesy, tak pro odemknutí jedině s heslem. Na pc heslo má 16 znaků + kdyby náhodou pravidelně mažu historii i s mezipamětí. PIN na kartu mám jen já v hlavě. Sice nemám co schovávat, ale intuice přesně před takovýma ženskýma mi radí, abych měl vše na heslo.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.březen 19:52

Z tohoto důvodu mám mobil na heslo. Jak se automaticky zamknou klávesy, tak pro odemknutí jedině s heslem. Na pc heslo má 16 znaků + kdyby náhodou pravidelně mažu historii i s mezipamětí. PIN na kartu mám jen já v hlavě. Sice nemám co schovávat, ale intuice přesně před takovýma ženskýma mi radí, abych měl vše na heslo.
Doplňuji:
Doplňuji- jednou jsem byl s polovičkou víc jak rok. Kamarádi mi po čase začali říkat proč jim píšu SMS s tím, že nemám čas a nejdu večer na pivo. Já koukal jak puk. Věděl jsem odkud vítr vane. Polovička se dušovala, že mi do mobilu nikdy nelezla, neleze a nepoleze. Prý na to nemá povahu. (To jsem ho ještě měl bez hesla) Jednoho večera jsem šel do sprchy a nechal ho na stole (schválně) Pustil vodu a dělal, že se sprchuji. Po cca 7min jsem vyletěl ze sprchy oblečený a jaké bylo překvapení, když ona měla můj mobil v ruce a už sondovala SMSky, hovory a fb.. Brečela, fňukala a omlouvala se. Druhý den letěla z baráku. Samozřejmě, že ty SMS psala přátelům ona..