Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.březen 12:32

Omlouvám se, ale já naopak moukou i jíškou zahuštěná jídla nerad – takže tvou teorii ´bořím´…
😉
Zahušťuju takřka zásadně dlouho dušenou cibulkou (řádově hodiny, dusím tak 3–4 kila najednou, pomaličku, až cibule zkaramelizuje – ´zesládne´) – někdy to zkus – a nebudeš chtít jinak.
😉

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.březen 12:51

Omlouvám se, ale já naopak moukou i jíškou zahuštěná jídla nerad – takže tvou teorii ´bořím´…
😉
Zahušťuju takřka zásadně dlouho dušenou cibulkou (řádově hodiny, dusím tak 3–4 kila najednou, pomaličku, až cibule zkaramelizuje – ´zesládne´) – někdy to zkus – a nebudeš chtít jinak.
😉
Doplňuji:
Dušenou mrkev nedělám, takže to nevím – ale čočku zahušťuju právě tou cibulou, fazole taky – zkus to (jen se musíš obrnit trpělivostí při dušení)…
😉
A špenát dělám jen čerstvý, listový – lehce spařený, není co zahušťovat…