Odpověděl/a – 19.březen 12:32
Omlouvám se, ale já naopak moukou i jíškou zahuštěná jídla
nerad – takže tvou teorii ´bořím´…
😉
Zahušťuju takřka zásadně dlouho dušenou cibulkou (řádově hodiny, dusím
tak 3–4 kila najednou, pomaličku, až cibule zkaramelizuje –
´zesládne´) – někdy to zkus – a nebudeš chtít jinak.
😉
Odpověděl/a – 19.březen 12:51
Omlouvám se, ale já naopak moukou i jíškou zahuštěná jídla
nerad – takže tvou teorii ´bořím´…
😉
Zahušťuju takřka zásadně dlouho dušenou cibulkou (řádově hodiny, dusím
tak 3–4 kila najednou, pomaličku, až cibule zkaramelizuje –
´zesládne´) – někdy to zkus – a nebudeš chtít jinak.
😉
Doplňuji:
Dušenou mrkev nedělám, takže to nevím – ale čočku zahušťuju právě
tou cibulou, fazole taky – zkus to (jen se musíš obrnit trpělivostí při
dušení)…
😉
A špenát dělám jen čerstvý, listový – lehce spařený, není co
zahušťovat…