Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.únor 23:08

tož najraději mám valašskú kyselicu ;) (aby tomu rozuměli všichni, tak: zelňačku)
ale poctivý vývar (hovězí/kuřecí/sle­pičí) s nudlemi je taky moje oblíbená polévka
no a taky boršč, ale to je polévka tak napůl..
jinak mi chutnají i ostatní druhy – kromě těch, ve kterých jsou vnitřnosti

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.únor 23:10

tož najraději mám valašskú kyselicu ;) (aby tomu rozuměli všichni, tak: zelňačku)
ale poctivý vývar (hovězí/kuřecí/sle­pičí) s nudlemi je taky moje oblíbená polévka
no a taky boršč, ale to je polévka tak napůl..
jinak mi chutnají i ostatní druhy – kromě těch, ve kterých jsou vnitřnosti
Doplňuji:
z exotických polévek jsem měla akorát něco v misce v jedné ostravské čínské restauraci…