anonym
Odpověděl/a – 7.únor 4:50
Brabčáky dělám zásadně z bůčku,tam je pak ta šťávička
nejinteligentnější.
Jinak se obávám ,že ti tuhle otázku někdo smaže,jelikož nemáš na konci
otazník,to je tady katastrofální omyl.
anonym
Odpověděl/a – 7.únor 6:30
Brabčáky dělám zásadně z bůčku,tam je pak ta šťávička
nejinteligentnější.
Jinak se obávám ,že ti tuhle otázku někdo smaže,jelikož nemáš na konci
otazník,to je tady katastrofální omyl.
Doplňuji:
Doplním:když čekám hosty a někteří nemusejí jen bůček a chtějí více
libového,tak dávám vepřovou plec
a bůček bez kosti,k tomu
cibuli, česnek,kmín,sůl,
hovězí vývar nebo vodu na podlití,
to je pak šmakuláda.