Odpověděl/a – 28.leden 21:53
Samozřejmě, že vařím.:-) Dělám zelné placky, palačinky s levnou marmeládou, chlebovou polévku ze zbytků chleba (patičky a malé krajíčky chleba dávám do mrazáku a když je jich dost, vařím, přidám jen zakysanou smetanu a pár brambor), fazolky na zakysané smetaně jen s vejci a s bramborem, nebo „lepenici“ t.j. rozšťouchané brambory s kysaným zelím a přidám drobet osmažené slaniny s cibulí atd. Vždyť to jsou ňamky! Proč se za to stydět?:-)
Odpověděl/a – 28.leden 21:57
Samozřejmě, že vařím.:-) Dělám zelné placky, palačinky s levnou
marmeládou, chlebovou polévku ze zbytků chleba (patičky a malé krajíčky
chleba dávám do mrazáku a když je jich dost, vařím, přidám jen zakysanou
smetanu a pár brambor), fazolky na zakysané smetaně jen s vejci a
s bramborem, nebo „lepenici“ t.j. rozšťouchané brambory s kysaným
zelím a přidám drobet osmažené slaniny s cibulí atd. Vždyť to jsou
ňamky! Proč se za to stydět?:-)
Doplňuji:
Jo a co smaženka, jen vejce trochu zahuštěné strouhankou osmažit, dát na
chleba, potřít trochu hořčicí, poklást kouskem sterilované okurky a
cibule? Nebo rozmíchat vejce, obalit v tom chleba a osmažit, pak nakapat
kečup a úplně stačí:-)