Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.leden 19:45

Musela jsem o tom chvíli přemýšlet, protože to není jednoduchá barva na kombinaci. Když to doplníte smetanovou, sice to jde, ale je to fádní. Hezká kombinace je tato barva se světlounce azurovou, viz http://www.fler­.cz/zbozi/pun­tikate-tricko-vi-5941356 – abyste si to představila. Případně s lila fialovou, kdy můžete poladit ještě se světle šedou http://www.si­mira.cz/naram­ky/naramek-copanek-naramek-dekorace-doplnek-ruzova-seda-na-ruku-pruzenkovy-107391 .

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.leden 21:53

Musela jsem o tom chvíli přemýšlet, protože to není jednoduchá barva na kombinaci. Když to doplníte smetanovou, sice to jde, ale je to fádní. Hezká kombinace je tato barva se světlounce azurovou, viz http://www.fler­.cz/zbozi/pun­tikate-tricko-vi-5941356 – abyste si to představila. Případně s lila fialovou, kdy můžete poladit ještě se světle šedou http://www.si­mira.cz/naram­ky/naramek-copanek-naramek-dekorace-doplnek-ruzova-seda-na-ruku-pruzenkovy-107391 .
Doplňuji:
Vůbec není zač, tu třetí doplňkovou barvu můžete využít na vymalování nebo na barvu pultu na lince nebo v ní poladit doplňky, když se vám bude chtít.