anonym
Odpověděl/a – 18.leden 12:34
Plněná kapsa se žampionovo-šunkovým přelivem.
anonym
Odpověděl/a – 18.leden 15:09
Plněná kapsa se žampionovo-šunkovým přelivem.
http://www.2i.cz/8a55e3c91a
Doplňuji:
Tak tady máš ten recept. 🙂 Vepřovou kýtu nakrájím na plátky,
rozklepu,posolím, popepřím,posypu nadrobno nakrájenou šunku a přikryji
plátkem sýru, sešpejluji aby to nevyběhlo ven, kapsu obalím v hladké
mouce a zprudka opeču z obou stran, vložím do kastrůlku, mírně podleji
vývarem, přikryji a dám na 15–20 minut do trouby, po této době okryju a
nechám upéct dozlatova. Až je to měkké, maso vyjmu a na výpeku orestuji
nadrobno nakrájenou cibuli spolu s PL hladké mouky, přidám zbytek šunky a
pokrájené *žampiony, ochutím a zaleju šlehačkou. Popřípadě upravím
hustotu přelivu, který lze různě kombinovat.
Maso vložím k přelivu, prohřeji a podávám z vař. brambory.
*neměl jsem čerstvé, tak byly konzervované.