Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.leden 12:34

Plněná kapsa se žampionovo-šunkovým přelivem.

http://www.2i­.cz/8a55e3c91a

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.leden 15:09

Plněná kapsa se žampionovo-šunkovým přelivem.

http://www.2i­.cz/8a55e3c91a
Doplňuji:
Tak tady máš ten recept. 🙂 Vepřovou kýtu nakrájím na plátky, rozklepu,posolím, popepřím,posypu nadrobno nakrájenou šunku a přikryji plátkem sýru, sešpejluji aby to nevyběhlo ven, kapsu obalím v hladké mouce a zprudka opeču z obou stran, vložím do kastrůlku, mírně podleji vývarem, přikryji a dám na 15–20 minut do trouby, po této době okryju a nechám upéct dozlatova. Až je to měkké, maso vyjmu a na výpeku orestuji nadrobno nakrájenou cibuli spolu s PL hladké mouky, přidám zbytek šunky a pokrájené *žampiony, ochutím a zaleju šlehačkou. Popřípadě upravím hustotu přelivu, který lze různě kombinovat.
Maso vložím k přelivu, prohřeji a podávám z vař. brambory.
*neměl jsem čerstvé, tak byly konzervované.