Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.leden 20:59

Ahoj, taky jsem našla tohle call centrum na internetu. Podle toho co tam mají napsané, tak to zní zajímavě. Je to práce jako každá jiná, jen musís vypnout hlavu a nadávky od lidí, kterým voláš nechat plavat. Taky jsem před pár lety brigádničila v call centru. A za to, že jsem byla šikovná jsem dostávala moc pěkné bonusy. Zkus to a uvidíš. Jestli budeš chtít můžu se ti poptat kámošky z Prahy, která tam dělá.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.leden 11:54

Ahoj, taky jsem našla tohle call centrum na internetu. Podle toho co tam mají napsané, tak to zní zajímavě. Je to práce jako každá jiná, jen musís vypnout hlavu a nadávky od lidí, kterým voláš nechat plavat. Taky jsem před pár lety brigádničila v call centru. A za to, že jsem byla šikovná jsem dostávala moc pěkné bonusy. Zkus to a uvidíš. Jestli budeš chtít můžu se ti poptat kámošky z Prahy, která tam dělá.
Doplňuji:
Kámoška mě říkala, že neustále berou. Tak to zkuste a uvidíte. Jako je to call centrum a jestli s prací v call centru zkušenosti máte, tak bych se toho vůbec nebála. Je to tam prý moc hezký a je tam super kolektiv. A ze začátku tam prý máte jenom smlouvu o provedení činnosti.