Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.leden 0:57

těžko říct,to je málo informací o tobě. Svět není ale černobílý. Jinak já jsem asi radikálnější co se týče přistěhovalců a jejich údajných názorů. Stačí se juknout do Francie a hlavně Británie kde téměř nepotkáte původní obyvatelstvo… Neonácky bych rozhodně netoleroval-jak by natáhli tu ruku,tak by o ní přišli. Jde o to ,že každá země by si měla hájit hlavně své vlastní lidi a svoji vlastní kulturu. Upřímně řečeno- demokracie ano,ale vodcamcaďpocamcaď. Zlí lidé jí lehce zneužijí,a to se právě ve světě děje.A doplácí na to jen ti demokraticky smýšlející ,a to není dobré.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.leden 1:38

těžko říct,to je málo informací o tobě. Svět není ale černobílý. Jinak já jsem asi radikálnější co se týče přistěhovalců a jejich údajných názorů. Stačí se juknout do Francie a hlavně Británie kde téměř nepotkáte původní obyvatelstvo… Neonácky bych rozhodně netoleroval-jak by natáhli tu ruku,tak by o ní přišli. Jde o to ,že každá země by si měla hájit hlavně své vlastní lidi a svoji vlastní kulturu. Upřímně řečeno- demokracie ano,ale vodcamcaďpocamcaď. Zlí lidé jí lehce zneužijí,a to se právě ve světě děje.A doplácí na to jen ti demokraticky smýšlející ,a to není dobré.
Doplňuji:
ale u nás pravý komunismus ani nebyl. Vím že možná budu působit trochu antipaticky,ale v 80. letech to tady zase až tak zlý nebylo-což se nedá samozřejmě říct o předchozí době.Ale to bysme se dostali do úplně jiný diskuze