Odpověděl/a – 17.listopad 22:48
Odpověděl/a – 17.listopad 23:07
Doplňuji:
Výjimečně a jen v jídelně – vařící polévka, tzv. druhý chod
téměř studený :)
Číňané by nás za to jen pochválili 😁
Z biochemickéhox zdravotního hlediska je to tak správně. Stejně jako pivo
před obědem … studené pivo na tučné jídlo je chutné, ne zdravé ;)
Sladký zákusek/ovoce po obědě „nezapálí“ správný spalovací proces,
konzumace sladkého před jídlem ano… to jsou ty paradoxy v „nezdravé“
české, leč jinak velmi chutné kuchyni spolu s dalšími prohřešky (jako
nešťastné kombinace mléčné a živočišné bílkoviny – Židé
věděli/vědí, co je zdravé. Svíčkovou či koprovku s masem by si nedali,
máslo na chléb pod šunku, sýr také ne.., jedí zdravě, ale ví houby, co
je dobrého 😁).