Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.listopad 12:56

Dobrý den.
montovaly jsme si střešní okna samy a není to opravdu nic složitého. První okno nám trvalo sice trochu déle, ale u ostatních už jsme věděly co a jak a tak byla montáž hotová poměrně rychle. Montáže se tedy nebojte a klidně si okna namontujte sám, jelikož tím ušetříte nemalé peníze. Velmi důležité však je, aby jste si u výrobce Vašich střešních oken ověřil, zda tento konkrétní výrobce montáž svépomocí vůbec umožňuje. V opačném případě byste přišel o záruku a to je v případě střešních oken důležitá okolnost. My jsme koupily střešní okna TOSO u kterých výrobce umožňuje montáž svépomocí a tak jsme o záruku, která je v případě těchto oken na dobu 10 let. Okna jsme objednaly přes internet u import-tomecek.cz nebo to bylo na toso.cz Každopádně pokud máte jiná okna, tak možnost montáže svépomocí prověřte u svého výrobce střešních oken.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.listopad 13:04

Dobrý den.
montovaly jsme si střešní okna samy a není to opravdu nic složitého. První okno nám trvalo sice trochu déle, ale u ostatních už jsme věděly co a jak a tak byla montáž hotová poměrně rychle. Montáže se tedy nebojte a klidně si okna namontujte sám, jelikož tím ušetříte nemalé peníze. Velmi důležité však je, aby jste si u výrobce Vašich střešních oken ověřil, zda tento konkrétní výrobce montáž svépomocí vůbec umožňuje. V opačném případě byste přišel o záruku a to je v případě střešních oken důležitá okolnost. My jsme koupily střešní okna TOSO u kterých výrobce umožňuje montáž svépomocí a tak jsme o záruku, která je v případě těchto oken na dobu 10 let. Okna jsme objednaly přes internet u import-tomecek.cz nebo to bylo na toso.cz Každopádně pokud máte jiná okna, tak možnost montáže svépomocí prověřte u svého výrobce střešních oken.
Doplňuji:
Ještě jsem zapomněl dodat, že jsme obdržely se střešními okny Toso také montážní DVD video a to nám to také usnadnilo. Nicméně byly v každém okně i obrázkové montážní návody a tak člověk věděl, jak má postupovat.