Odpověděl/a – 6.listopad 17:55
My mivame hrachovku s opecenyma rohlikama. Nekdo dela misto toho hraskovou ze zeleneho hrasku.. A predkrm..treba neco ceskeho – ruske vejce (vim ze to zni blbe ale pry je to fakt puvodne z ceska)..
Odpověděl/a – 6.listopad 18:00
My mivame hrachovku s opecenyma rohlikama. Nekdo dela misto toho hraskovou
ze zeleneho hrasku.. A predkrm..treba neco ceskeho – ruske vejce (vim ze to
zni blbe ale pry je to fakt puvodne z ceska)..
Doplňuji:
Nebo treba jako predkrm nejaky oblozeny talir s dobrotkama ktere clovek „neji
kazdy den“ – dobre syry, kvalitni sunka/prsut, nejaky „specialni“
salam/klobasku, olivy, kapary, uzeny losos..od kazdeho trosku a nejakou bagetku
k tomu a predkrm to bude super. Nebo jeste me napadl tataracek hovezi nebo
z lososa maly (jako ne 200g jako na hlavni chod), jenom takova mala porce fakt
na navnadeni chuti s jednou topinkou a hotovo