Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.listopad 20:03

Co je v Rožnově nejlevnější, nevím. Možnosti jsou – Hotel Eroplán, Horal, Energetic, Relax, Bečva, AGH, Různé pensiony – Na výsluní atd. Kromě toho, v okruhu 15 km je Valašské Meziříčí – Hotel Apollo, atd. Frenštát pod Radhoštěm. Horní, Dolní a Prostřední Bečva. To by znamenalo občasné dojíždění buď vlastním autem, nebo vlakem, či autobusem. Doporučuji oslovit co nejvíce, vybírat. Možná i ta sportovní ubytovna může být dobrá. Zřejmě Stadion v Rožnově. Něco podobného má zřejmě i Gumárny Zubří. Takže doporučuji buď kontaktování, nebo osobně přijet a zeptat se na místě. Z Prahy do Valašského Meziříčí je to 4 hodiny, rychlík jede nfěkolikrát denně. Z Valašského Meziříčí do Rožnova – 13 km. Jezdí vlak i autobus. Dá se zvládnout za jeden den, tam i zpět, nebo s jedním noclehem a jet druhý den.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.listopad 20:29

Co je v Rožnově nejlevnější, nevím. Možnosti jsou – Hotel Eroplán, Horal, Energetic, Relax, Bečva, AGH, Různé pensiony – Na výsluní atd. Kromě toho, v okruhu 15 km je Valašské Meziříčí – Hotel Apollo, atd. Frenštát pod Radhoštěm. Horní, Dolní a Prostřední Bečva. To by znamenalo občasné dojíždění buď vlastním autem, nebo vlakem, či autobusem. Doporučuji oslovit co nejvíce, vybírat. Možná i ta sportovní ubytovna může být dobrá. Zřejmě Stadion v Rožnově. Něco podobného má zřejmě i Gumárny Zubří. Takže doporučuji buď kontaktování, nebo osobně přijet a zeptat se na místě. Z Prahy do Valašského Meziříčí je to 4 hodiny, rychlík jede nfěkolikrát denně. Z Valašského Meziříčí do Rožnova – 13 km. Jezdí vlak i autobus. Dá se zvládnout za jeden den, tam i zpět, nebo s jedním noclehem a jet druhý den.
Doplňuji:
Z HK jede každou hodinu vlak do Pardubic, a z Pardubic každou hodinu rychlík. Všechny jedou do Olomouce, pak se to střídá přes Ostravu nebo přes Val.Mez.
Ve Val. Meziříčí je také sportovní oddíl, případně i školy.Například v Rožnově je Soukromá škola cestovního ruchu. Dá se domluvit, Měsíční dojíždění vlakem vyjde na 500 Kč. . Pokud nereaguje někdo na mail, stačí se domluvit telefonicky. Pak se osobně podívat. Držím palce.