Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.listopad 9:31

orgánů? orgánů asi těžko…ty ti jaksi nedorostou…(možná by šel víckrát jaterní štěp…játra umí dorůstat, ale moc tomu nevěřím)…takže darovat můžeš vícekrát jen kostní dřeň, krev a sperma…a nevím, kdo tomu tak rozumí (za peníze), já ne…chceš vydělat na svém těle?…v tom případě doporučuji to sperma .-)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.listopad 11:07

orgánů? orgánů asi těžko…ty ti jaksi nedorostou…(možná by šel víckrát jaterní štěp…játra umí dorůstat, ale moc tomu nevěřím)…takže darovat můžeš vícekrát jen kostní dřeň, krev a sperma…a nevím, kdo tomu tak rozumí (za peníze), já ne…chceš vydělat na svém těle?…v tom případě doporučuji to sperma .-)
Doplňuji:
plně nechápu tvé doplnění…„pros­titutka“ na orgány na určitou dobu nepotřebuje ledviny, tak ji je „napíchnou“ a provedou „zákazníkovi“ dialízu přes její ledviny?…a nebo srdce?…tak na hodinku, dvě ho odstavíme…docela hodně přitažené za vlasy, nemyslíš?…a jen 1600 Kč? tak leda za minutu…

Luxx…oprava: „kdybys“ byl žena…(žádné „kdyby jsi“)…zajímavé, že ve druhé větě nemáš „mohl by jsi“, ale správné „mohl bys“ .-))