Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.říjen 21:16

dotaz pro me jak delany HA HAAAAAA :D
.. se svastikou budes mit problem kdykoliv a kdekoliv, buh vi, jestli ji sam tater udela. Jde o to, ze spolecnost je k mnoha motivum zaslepena a radi je pouze tam kam saha jejich vzdelani. Sam mam na zadech orlici, ano, tzv risskou, ovsem vychazi z rimske legie a to uz take malokdo vi .. nevadi.. Ja to preziji.. Ale hodne dlouho mi trvalo, nez jsem nasel ochotneho a schopneho tatera. To byl orisek nejvetsi, nakonec jsem nasel taterku ktera mela prehled, byla schopna a nepojala me hned u dveri jako zas… nacka.. Mam i Jezise a pritom nejsem verici, proc by ze me mela orlice delat nacka? Ale spolecnost je otupela.. Pocitej s tim ;)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.říjen 3:40

dotaz pro me jak delany HA HAAAAAA :D
.. se svastikou budes mit problem kdykoliv a kdekoliv, buh vi, jestli ji sam tater udela. Jde o to, ze spolecnost je k mnoha motivum zaslepena a radi je pouze tam kam saha jejich vzdelani. Sam mam na zadech orlici, ano, tzv risskou, ovsem vychazi z rimske legie a to uz take malokdo vi .. nevadi.. Ja to preziji.. Ale hodne dlouho mi trvalo, nez jsem nasel ochotneho a schopneho tatera. To byl orisek nejvetsi, nakonec jsem nasel taterku ktera mela prehled, byla schopna a nepojala me hned u dveri jako zas… nacka.. Mam i Jezise a pritom nejsem verici, proc by ze me mela orlice delat nacka? Ale spolecnost je otupela.. Pocitej s tim ;)
Doplňuji:
viz marci1: nadherny priklad jak lide reaguji na neco zcela neskodneho, az absurdni prijde mi a pres to. Lidska hloupost nezna mezi. Za chvili se budou i energetici omlouvat za vystrazna znaceni.
Ono je to vse o tom, jak kdo chce skodit a jak se to komu hodi. Uz takova neskodna bunda zvana bomber vychazi ze strihu stylu leteckeho, letali v nich spojenci a dnes? Kdyz si ji vezme levicovy anarchista tak je to v poradku, je to jen bunda, kdyz si ji vezme clovek s holou hlavou uz je to nacisticke :D :D a to nema bomber s nacismem absolutne nic spolecneho. Jen ze byla oblibena u skinheads prave pro sve kvality (tepla, lehka, jen tak se neposkodi ani v pripade poulicnich bitek) Vidime jen to, co chceme videt. Nebyt pomatencu, tak ani slovenska moderatorka nema potize a spanelsky vyrobce odevu se nemusi omlouvat za neco, za co se vlastne ani omlouvat nemusel a nemel.. Divim se, ze jeste neni zakazana prodej naradi typu kladivo a srp jelikoz jde o symbol komunisticky, nebo vozy znacky Mercedes z duvodu vladnich vozu nacistickych pohlavaru a BMW protoze jejich motory uzivali pri vyrobe nacistickych letounu. Ale az nebude na co ukazovat, tak i na ne dojde :D :D :D „checht“ ..se pos.....u :D