Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.září 10:22

Pokud ho ve Windows vidíš, je možná poškozen systém souborů, zkus udělat kontrolu disku (vlastnosti disku – nástroje – kontrola chyb). Pokud ho ve Windows ani nevidíš, můžeš nejprve zkontrolovat vevnitř bedny, jestli se neuvolnily kabely, případně i, pokud vypadají ok, je zkusit odpojit a zase připojit, datový kabel i na druhém konci, na mateřské desce. Pokud i potom nepůjde ve Windows otevřít, je mrtvý – umřela mu elektronika. Ještě jako poslední možnost jej pak lze zkusit zapnout do jiného počítače, protože občas se může stát, že umře naopak elektronika na mateřské desce.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.září 10:25

Pokud ho ve Windows vidíš, je možná poškozen systém souborů, zkus udělat kontrolu disku (vlastnosti disku – nástroje – kontrola chyb). Pokud ho ve Windows ani nevidíš, můžeš nejprve zkontrolovat vevnitř bedny, jestli se neuvolnily kabely, případně i, pokud vypadají ok, je zkusit odpojit a zase připojit, datový kabel i na druhém konci, na mateřské desce. Pokud i potom nepůjde ve Windows otevřít, je mrtvý – umřela mu elektronika. Ještě jako poslední možnost jej pak lze zkusit zapnout do jiného počítače, protože občas se může stát, že umře naopak elektronika na mateřské desce.
Doplňuji:
jáára: zde se musím virtuálně zastat, v tomto případě to olšovýma rukama nebývá, disk v 90% udělá „pápá“ sám. Samozřejmě, ovlivnitelnost kvalitou PC zdroje a kvalitou větrání v PC.