Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.září 10:32

Televizní poplatek se platí ze zařízení technicky způsobilého k individuálně volitelné reprodukci televizního vysílání, je-li šířeno prostřednictvím zemských rádiových vysílacích zařízení využívajících rádiové kmitočty vyhrazené pro šíření a přenos rozhlasového nebo televizního vysílání, družic nebo kabelových systémů (dále jen „televizní přijímač“). Toto zařízení se považuje za televizní přijímač i v případě, že si jej poplatník upraví k jinému účelu.

Zdroj: https://tvp.ceskatelevize.cz/poplatky/zakon.php

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.září 10:33

Televizní poplatek se platí ze zařízení technicky způsobilého k individuálně volitelné reprodukci televizního vysílání, je-li šířeno prostřednictvím zemských rádiových vysílacích zařízení využívajících rádiové kmitočty vyhrazené pro šíření a přenos rozhlasového nebo televizního vysílání, družic nebo kabelových systémů (dále jen „televizní přijímač“). Toto zařízení se považuje za televizní přijímač i v případě, že si jej poplatník upraví k jinému účelu.
Doplňuji:
Takze nezáleží na tom, na co koukáš, ale jestli vlastníš televizi (byť třeba předělanou k jinému účelu, třeba na pěstování žampionu).

Zdroj: https://tvp.ceskatelevize.cz/poplatky/zakon.php