anonym
Odpověděl/a – 1.září 10:43
Ne – „žluté“ rourky mají hřiby jedlé.
Nejedlý je
___
Ale nedávno jsem potkal hřib smrkový a borový (vzhledem) – oba hořké
jak ´sfiňa´.
___
Samozřejmě píšu o (ne)jedlých hřibech, které nejsou např.
zapařené – i dubák se může stát nevhodným zacházením
jedovatým.
😉
anonym
Odpověděl/a – 1.září 10:55
Ne – „žluté“ rourky mají hřiby jedlé.
Nejedlý je
___
Ale nedávno jsem potkal hřib smrkový a borový (vzhledem) – oba hořké
jak ´sfiňa´.
___
Samozřejmě píšu o (ne)jedlých hřibech, které nejsou např.
zapařené – i dubák se může stát nevhodným zacházením
jedovatým.
😉
Doplňuji:
Quentos – sákriš, na ten jsem zapomněl – nenašel jsem ho už ani
nepamatuju…
:-O
Bolak – napsal jsem mylnou informaci (viz Quentos) – sorry.