Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.srpen 22:23

Kus dobrého masa…
Steak, grilované koleno, grilovaný bůček, klobása, dobrý guláš…
A proto nejím ve fastfoodech.
😉

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.srpen 22:50

Kus dobrého masa…
Steak, grilované koleno, grilovaný bůček, klobása, dobrý guláš…
A proto nejím ve fastfoodech.
😉
Doplňuji:
Ad Doplnění: Hakušky stánkaři nabízí proto, že je to velmi levné jídlo (vstupní suroviny), není problém je udržovat teplé (neokorá, neoschne…) a je snadné je udělat (i do zásoby – mražáku).
A – přiznám se, ač mám halušky velice rád (zejména strapačky) a rád si je i udělám, v Česku jsou asi dvě místa, kde si je dám s chutí – a u stánku to určitě není…
Ale třeba na Slovensku mám vysloveně oblíbenou knajpu, kam s oblibou chodím na baraní perkelt s haluškami (mimo jiné)…