Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.srpen 21:37

Proč to dělá? Protože mu příroda „nenadělila.“ Je prostě hloupý. Obávám se, že ho řezali málo, když byl malinký. Tak teď ho bohužel musí řezat více, aby mu to v hlavě „seplo“ a spojil si v mozku takovou primitivní záležitost, že když něco provede, následuje trest. Pokud nesepne, znamená to bohužel, že potřebuje příšte seřezat ještě víc. Je mi líto, je to tvrdé, ale je to tak. Pokud ho rodiče neumravní, může se stát, že až bude dospělý, bude řezat on rodiče a tebe.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.srpen 23:11

Proč to dělá? Protože mu příroda „nenadělila.“ Je prostě hloupý. Obávám se, že ho řezali málo, když byl malinký. Tak teď ho bohužel musí řezat více, aby mu to v hlavě „seplo“ a spojil si v mozku takovou primitivní záležitost, že když něco provede, následuje trest. Pokud nesepne, znamená to bohužel, že potřebuje příšte seřezat ještě víc. Je mi líto, je to tvrdé, ale je to tak. Pokud ho rodiče neumravní, může se stát, že až bude dospělý, bude řezat on rodiče a tebe.
Doplňuji:
Psychotic: rozdíly v mé a tvé vizi pojetí výchovy jsou nabíledni, ale že jsem mimo, je tvůj „moderní“ názor, který já vůči tvému můžu vyslovit zrovna tak. Jsem evidentně starší generace než ty a tehdy (za mého mládí či dětství) tak „česká“ výchova fungovala. Dnes je snaha zavádět tvůj „výchovný“ model, kterému já říkám americký, který ve zkratce říká „děti, serte nám na hlavu, my si to necháme všechno líbit a zde máte číslo na linku důvěry, kdykoliv zavolejte.“ To je jen tak můj následný komentář, dále to nemám potřebu rozebírat. Snad ještě poznámku k tvé závorce „(zajímavé, že vaše vlastní dítě je poslední člověk, kterého smíte legálně mlátit, že?“ Buď si jistý, že pokud se nějaký CIZÍ fracek projeví neoprávněně fyzicky negativně vůči mému potomku, dostane ode mně přes hubu tak či tak, s naprostou ignorací legality či nelegality tohoto zákroku z mé strany. A nemám v tomto případě problém ani s dospělým frackem.