Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.červen 8:03

Cibulku osmahnu na másle do zlatova,pak přidám nakrájené,očištěné houby,kmín,pep­ř,sůl,případně houbové koření a dusím pod pokličkou,kon­troluji,aby se to nepřipálilo,pří­padně přiliji trochu vody,když jsou houby dostatečně měkké,tak si rozšlehám v hrnečku vajíčka,které trochu osolím,naleji na houby a míchám dokud vejce nestuhnou. Dám si k tomu pečivo,nebo chleba namazaný máslem.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.červen 9:43

Cibulku osmahnu na másle do zlatova,pak přidám nakrájené,očištěné houby,kmín,pep­ř,sůl,případně houbové koření a dusím pod pokličkou,kon­troluji,aby se to nepřipálilo,pří­padně přiliji trochu vody,když jsou houby dostatečně měkké,tak si rozšlehám v hrnečku vajíčka,které trochu osolím,naleji na houby a míchám dokud vejce nestuhnou. Dám si k tomu pečivo,nebo chleba namazaný máslem.
Doplňuji:
čím více druhů hub,tím lepší