Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.červenec 14:20

Stačí mi poměrně slabý pramínek poměrně dost teplé vody. Obejdu se i bez jaru (až na vyjímky) a s kvalitou výrazně nad ostatními členy rodiny (vůbec nejsem samolibej a ješitnej 😉 ). Vzhledem k tomu, že odtékající voda je skoro studená, přestože má mnohem méně příležitostí k ochlazení, než kdybych měl plný dřez, předpokládám, že i ty kecy o nehospodárnosti popdobného počínání budou spíše jen pindy.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.červenec 15:57

Stačí mi poměrně slabý pramínek poměrně dost teplé vody. Obejdu se i bez jaru (až na vyjímky) a s kvalitou výrazně nad ostatními členy rodiny (vůbec nejsem samolibej a ješitnej 😉 ). Vzhledem k tomu, že odtékající voda je skoro studená, přestože má mnohem méně příležitostí k ochlazení, než kdybych měl plný dřez, předpokládám, že i ty kecy o nehospodárnosti popdobného počínání budou spíše jen pindy.
Doplňuji:
Jak psali jiní: Saponát není desinfekce. Pouze pomáhá rozpustit mastnotu, což horká voda a hadr zvládnou také. Pokud po umytí talíř není mastný ani na něm nejsou zjistitelné jiné stopy použití, je čistý. Jiní myjí se saponátem a přesto je nádobí mastné, ev. uklizený talíř na ruku působí jako struhadlo – tady jsou podle mně hygienické problémy.