Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.květen 15:54

Sušený na bylinkový čaj, po okllepání broučků a mušek lze namáčet do těstíčka Podávat lze na sladko se skořicí nebo marmeládou na slano do těestíčka přidat sýr a koření. Sirup,byl bezva v zimně do vody, bublavá limonáda, tu nám dělávala moje maminka. Mněla jí ve sklenicíéch od okurek občas jí to při kvašení uteklo a cukr pak nechtěl pustit z podlahy.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.červen 23:34

Sušený na bylinkový čaj, po okllepání broučků a mušek lze namáčet do těstíčka Podávat lze na sladko se skořicí nebo marmeládou na slano do těestíčka přidat sýr a koření. Sirup,byl bezva v zimně do vody, bublavá limonáda, tu nám dělávala moje maminka. Mněla jí ve sklenicíéch od okurek občas jí to při kvašení uteklo a cukr pak nechtěl pustit z podlahy.

Doplňuji:
Z plodů se dá dělat likér, marmeláda Štáva se používá jako barvivo do jogurtů. O jedovatosti mi není nic známo.