Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.květen 16:42

Na tuhle jednoduchou otázku není jednoduchá odpověď, chtělo by to astrologický kurs. Zjednodušeně – zvířetník se dělí na 12 domů, které jsou závislé na zeměpis- né délce a šířce, každý z nich odpovídá jednomu ze znamení, začíná se počítat od ascendentu – bodu zrození. Platí, že pokud se v domě nenachází planeta, platí pro něj energie znamení. 1. dům – aktivita, vitalita, sebeuvědomování. 2.-zákl.životní potřeby, dědičnost, vztahy mezi prvky,vývoj. 3.-nejbližší prostor kolem nás,rodina vzdělání,živ.pros­tředí. 4.-citové základy osobnosti,emo­cionální základy,zkušenosti s lidmi kteří nemusí být součástí rodiny. 5.- projevování se navenek, plození dětí, sport,zábava. 6. pohyb ve světě ostatních lidí, hledání jak vyniknout. Doplním zítra, musím jít do práce.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.květen 15:28

Na tuhle jednoduchou otázku není jednoduchá odpověď, chtělo by to astrologický kurs. Zjednodušeně – zvířetník se dělí na 12 domů, které jsou závislé na zeměpis- né délce a šířce, každý z nich odpovídá jednomu ze znamení, začíná se počítat od ascendentu – bodu zrození. Platí, že pokud se v domě nenachází planeta, platí pro něj energie znamení. 1. dům – aktivita, vitalita, sebeuvědomování. 2.-zákl.životní potřeby, dědičnost, vztahy mezi prvky,vývoj. 3.-nejbližší prostor kolem nás,rodina vzdělání,živ.pros­tředí. 4.-citové základy osobnosti,emo­cionální základy,zkušenosti s lidmi kteří nemusí být součástí rodiny. 5.- projevování se navenek, plození dětí, sport,zábava. 6. pohyb ve světě ostatních lidí, hledání jak vyniknout. Doplním zítra, musím jít do práce.
Doplňuji:
7. dům – vztahy k ostatním lidem založené na určitém systému – soudní řízení, rozvod, vidím jací ostatní jsou a vidím co s nimi chci sdílet. 8. – sdílení, sexuální a finanční energie, hluboké splynutí ale dočasné. 9.- širší zkoumání, zkušenosti, i duchovní, vyšší vzdělání, k nastartování dochází při setkání s něčím cizím.
10.- mistrovské dílo, společenské postavení, činnost která nás zabezpečuje, poučení z nezdarů. 11.- splynutí s lidmi, kteří prošli stejným vývojem jako my a se kterými plánujeme budoucnost, kolektivní reallita. 12.- dostatek zkušeností, hlubina vědomí. To je význam domů, který dále ovlivňují planety a světla, MC a IC, které se v domech nachází, je třeba znát také význam jednotlivých planet a jejich vzájemných postavení – nic jednoduchého. Pokud jsem pochopila, ptáš se v doplnění otázky, ve kterém domě horoskopu se právě nacházíš, to je otázka pro zkušeného astrologa, který by musel znát tvoje datum a čas narození.