Odpověděl/a – 5.květen 19:59
poděkování šéfkuchaři-to zcela určitě potěší. Jenže -za děkuju si člověk nic nekoupí.takže pokud chcete opravdu potěšit-pošlete mu po personálu nějaký ten peníz s tím že to bylo výborný..atd.
Odpověděl/a – 6.květen 22:14
poděkování šéfkuchaři-to zcela určitě potěší. Jenže -za děkuju
si člověk nic nekoupí.takže pokud chcete opravdu potěšit-pošlete mu po
personálu nějaký ten peníz s tím že to bylo výborný..atd.
Doplňuji:
Tom20 : zkuste se nad tím zamyslet…tu službu -jídlo,pití -platíte ne
kuchaři,ale pouze majitelovi.A rozhodně kuchař,který má na pásce
8,5 tis hrubýho a zbytek do cca 18 tis mu to na černo doplácí
majitel(jestli se dobře vyspí),dovolenou žádnou-teda leda že si vezme tyden
v letě a pak si to musí tyden v kuse nadělávat,minimálně 14 ti
hodinový směny (i delší),což je přes 210 h měsíčně,v šíleným
horku kolikrát bez klima,u vařících sporáků,ve stresu,s křečovýma
žílama...........by možná potřeboval občas nějaký uznání. Jinak to
s tím panákem je asi klasika,ale ten kdo se tak trochu v tomhle oboru
pohybuje ,tak ví,že je lepší poslat poděkování a nějaký ten peníz
pokud mu chutnalo,budto po obsluze nebo prostě nakouknot do kuchyně a
šoupnout mu to přímo.No a? Rozhodně nepoživatelný jídlo-vrátit-žádný
cavyky s tím.