Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.květen 19:59

poděkování šéfkuchaři-to zcela určitě potěší. Jenže -za děkuju si člověk nic nekoupí.takže pokud chcete opravdu potěšit-pošlete mu po personálu nějaký ten peníz s tím že to bylo výborný..atd.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.květen 22:14

poděkování šéfkuchaři-to zcela určitě potěší. Jenže -za děkuju si člověk nic nekoupí.takže pokud chcete opravdu potěšit-pošlete mu po personálu nějaký ten peníz s tím že to bylo výborný..atd.
Doplňuji:
Tom20 : zkuste se nad tím zamyslet…tu službu -jídlo,pití -platíte ne kuchaři,ale pouze majitelovi.A roz­hodně kuchař,který má na pásce 8,5 tis hrubýho a zbytek do cca 18 tis mu to na černo doplácí majitel(jestli se dobře vyspí),dovolenou žádnou-teda leda že si vezme tyden v letě a pak si to musí tyden v kuse nadělávat,minimálně 14 ti hodinový směny (i delší),což je přes 210 h měsíčně,v šíleným horku kolikrát bez klima,u vařících sporáků,ve stresu,s křečovýma žílama...........by možná potřeboval občas nějaký uznání. Jinak to s tím panákem je asi klasika,ale ten kdo se tak trochu v tomhle oboru pohybuje ,tak ví,že je lepší poslat poděkování a nějaký ten peníz pokud mu chutnalo,budto po obsluze nebo prostě nakouknot do kuchyně a šoupnout mu to přímo.No a? Rozhodně nepoživatelný jídlo-vrátit-žádný cavyky s tím.