Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.duben 16:26

Pravá čokoláda je hořká. Vyrobena je výhradně z kakaového másla, bez jakýchkoliv přídavků jiných rostlinných tuků. Kakaové sušiny má nejméně 35 procent. Mléčná čokoláda vzniká přidáním sušeného mléka. Kakaové sušiny musí mít nejméně 25 %. Bílá čokoláda neobsahuje kakaový prášek, čokoládovou chuť jí dává kakaové máslo, kterého musí mít nejméně 20 %.
A nejlepší čokoláda na světě je Amedei.

http://ekonomi­ka.idnes.cz/kte­ra-z-nich-je-prava-0ls-/test.aspx?c=2004M27­5T04A

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.duben 0:21

Pravá čokoláda je hořká. Vyrobena je výhradně z kakaového másla, bez jakýchkoliv přídavků jiných rostlinných tuků. Kakaové sušiny má nejméně 35 procent. Mléčná čokoláda vzniká přidáním sušeného mléka. Kakaové sušiny musí mít nejméně 25 %. Bílá čokoláda neobsahuje kakaový prášek, čokoládovou chuť jí dává kakaové máslo, kterého musí mít nejméně 20 %.
A nejlepší čokoláda na světě je Amedei.

http://ekonomi­ka.idnes.cz/kte­ra-z-nich-je-prava-0ls-/test.aspx?c=2004M27­5T04A
Doplňuji:
http://www.fe­mina.cz/magazin/za­bava/nejlepsi-cokolady-sveta-podle-academy-of-chocolate.html