Odpověděl/a – 15.duben 16:26
Pravá čokoláda je hořká. Vyrobena je výhradně z kakaového másla,
bez jakýchkoliv přídavků jiných rostlinných tuků. Kakaové sušiny má
nejméně 35 procent. Mléčná čokoláda vzniká přidáním sušeného
mléka. Kakaové sušiny musí mít nejméně 25 %. Bílá čokoláda
neobsahuje kakaový prášek, čokoládovou chuť jí dává kakaové máslo,
kterého musí mít nejméně 20 %.
A nejlepší čokoláda na světě je Amedei.
http://ekonomika.idnes.cz/ktera-z-nich-je-prava-0ls-/test.aspx?c=2004M275T04A
Odpověděl/a – 16.duben 0:21
Pravá čokoláda je hořká. Vyrobena je výhradně z kakaového másla,
bez jakýchkoliv přídavků jiných rostlinných tuků. Kakaové sušiny má
nejméně 35 procent. Mléčná čokoláda vzniká přidáním sušeného
mléka. Kakaové sušiny musí mít nejméně 25 %. Bílá čokoláda
neobsahuje kakaový prášek, čokoládovou chuť jí dává kakaové máslo,
kterého musí mít nejméně 20 %.
A nejlepší čokoláda na světě je Amedei.
http://ekonomika.idnes.cz/ktera-z-nich-je-prava-0ls-/test.aspx?c=2004M275T04A
Doplňuji:
http://www.femina.cz/magazin/zabava/nejlepsi-cokolady-sveta-podle-academy-of-chocolate.html