Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.duben 12:43

Tak on to není kruhový objezd. Je to obyčejná křižovatka jednosměrek, řízená semafory. Takže v levém pruhu blikat do leva ( to je snad jasné, měníš směr a na vozovce je šipka do leva). Pravý pruh možnost přímo nebo také do leva ( do leva blikám, rovně ne !). Do prava nemohu je tam značka zákaz vjezdu do jednosměrné silnice. Takže vždy blikám pouze do leva, ale o kruhový objezd se nejedná !!!!

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.duben 13:01

Tak on to není kruhový objezd. Je to obyčejná křižovatka jednosměrek, řízená semafory. Takže v levém pruhu blikat do leva ( to je snad jasné, měníš směr a na vozovce je šipka do leva). Pravý pruh možnost přímo nebo také do leva ( do leva blikám, rovně ne !). Do prava nemohu je tam značka zákaz vjezdu do jednosměrné silnice. Takže vždy blikám pouze do leva, ale o kruhový objezd se nejedná !!!!
Doplňuji:
Tak trochu zpět. Na Seznamu je ten reál přehlednější. Jedná se o křižovatku řízenou semafory s částečným kruhovým objezdem. Pravé pruhy a odbočování do prava je vyvedeno mimo kruhový objezd. Bliká se do prava i do leva, podle toho kam měním směr jízdy. Již jsem takovou křižovatku někde projížděl. Jinak je to docela pěkný mišmaš. Je se třeba řídit semafory a vodorovným značením.