Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.duben 17:45

Ničení žaludku sodou je každého věc, tak jako se kuřákům předhazuje rakovina. Konzumací sody si přímo koledujete o rakovinu žaludku. Přečtěte si nejdřív něco o prostředí žaludku než odevzdáte svoje zdraví neznámým lidem.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.duben 22:36

Ničení žaludku sodou je každého věc, tak jako se kuřákům předhazuje rakovina. Konzumací sody si přímo koledujete o rakovinu žaludku. Přečtěte si nejdřív něco o prostředí žaludku než odevzdáte svoje zdraví neznámým lidem.
Doplňuji:
Jestli věříte nebo ne, je mě 100% jedno. Opravdu potřebujete tyto postupy? Jak jsem ve své odpovědi nabídl, najděte si odborné studie na téma kyselina a soda. Poleptáte si jícen a z toho že se to hojí, vznikne rakovina. Ta je nejrozšířenější diagnoza smrti. Jistě, hloupost a chytrost je každému dána. Poproste ať vám léčitel zaplatí pohřebné které jde do desetitisíců. Začněte myslet vlastní hlavou, pokud se považujete za dospělou. Učiňte první krok a zeptejte se lékařky. Soda s kyselinou se používá na čištění ucpaných kanálů. Žaludek má sám co dělat se svou odolností aby vzdoroval kyselinám na trávení. A vy tam ještě přisypete sodu. Raději neutralizujte pitnou vodou bez bublinek. Prodejci doplňků sami napíšou množství kladných recenzí, jak jim to pomohlo. Svým způsobem za to může tržní kořistění na internetu, zde je lidem doporučováno vše, co chtějí. Věří-li tedy že je koloidní stříbro zbaví virů, mikrobů, kupují ho po krabicích. Protože tomu věří. Už je ale nenapadne hledat souvislosti a najít negativní účinky. Nesmysly o zdravých účincích mimo jiné stříbra se šíří internetem, protože ho spousta lidí se živnostenským oprávněním musí prodat. Co k tomu víc? Spousty nepřesností dostanete i na Wikipedii, konkrétně zde http://cs.wiki­pedia.org/wiki/Ko­loidn%C3%AD_st%C­5%99%C3%ADbro kde se zapomnělo dodat, že stříbro takové účinky nemá. Koloidní stříbro jsem vyléval, vzniklo ve vývojce kde jsem vyvolával fotografie. Takový roztok je jedovatý. Ovšem mnozí věří něčemu jinému.
Zpět k tématu sody. Jde o to, že se lidé snaží uměle řídit kyselost v těle. Je to na hranici zdraví. Začněte číst zde http://www.ce­lostnimedicina­.cz/prekysele­ni-organismu-a-zradnost-jeho-jednoduchych-reseni.htm a postupně se dobírejte s vlastní hlavou, ne hlavou někoho jiného k pravdě.
Jinak podám trestní oznámení ohledně léčitele. Nejsem ovce které by někdo měl říkat co mám se svým tělem dělat. Od toho jsou lékaři. Bylinky prosím. Ale látky z nich se dostanou do těla užíváním. NE PRODEJEM SODY!