Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.červen 0:27

Panenko, tak to se má tvoje kámoška ještě dobře, že má i pauzu a můžete jít na oběd nebo si prostě jen tak odpočinout. Já dělám ve fabrice u stroje 8 h bez nároku na přestávku o sednutí u stroje nemluvě a některé ženské ze strachu radši ani nepijou, aby nemusely jít na záchod !!! To je úplná katastrofa. A protože se tam nejvíc hlasitě ozývám víceméně jenom já, tak čekám kdy mě za to moje „držkování“ vylijou. Otroka ze sebe dělat nenechám a nejít ze strachu ani na záchod tak to už je teda moc.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.červen 2:00

Panenko, tak to se má tvoje kámoška ještě dobře, že má i pauzu a můžete jít na oběd nebo si prostě jen tak odpočinout. Já dělám ve fabrice u stroje 8 h bez nároku na přestávku o sednutí u stroje nemluvě a některé ženské ze strachu radši ani nepijou, aby nemusely jít na záchod !!! To je úplná katastrofa. A protože se tam nejvíc hlasitě ozývám víceméně jenom já, tak čekám kdy mě za to moje „držkování“ vylijou. Otroka ze sebe dělat nenechám a nejít ze strachu ani na záchod tak to už je teda moc.
Doplňuji:
A ještě mám jednu zkušenost. Pracovala jsem 4 roky u soukromníka (kamarád mého bývalého manžela), dělala jsem v prodejně a pak vedoucí velkého skladu. A protože v tom skladu se netopilo a byla tam opravdu velká zima tak jsem pochopitelně chodila častěji na záchod (opět ten záchod) a milý „kamarád“ mi řekl, že mu zaplatím odvoz žumpy za to, že tak často chodím na záchod !! Tak jsem od něho prchala do fabriky… no to jsem si pomohla.